Voordelen?

Direct lagere maandlasten

Energiebesparende maatregelen, zoals het isoleren van de woning, zorgen ervoor dat u minder energie verbruikt. Hierdoor wordt de energierekening en dus uw maandlasten, direct een stuk lager.

Wooncomfort

Goede isolatie zorgt voor een prettig en comfortabel huis. U profiteert in de zomer van een koel huis en in de winter juist van de warmte. Een woning met goede vloerisolatie is heel comfortabel tegen koude voeten!

Ontwikkeling woningwaarde

Door uw huis te laten isoleren, krijgt uw huis een beter energielabel. Uit onderzoek blijkt dat woningen met een energielabel A, B of C voor een hogere prijs worden verkocht dan woningen met een energielabel D of lager.

Courantere woning

Verduurzaming verbetert ook de verkoopbaarheid van de woning. Een goed geïsoleerde woning is sneller en makkelijker te verkopen en dat is een geruststellende gedachte.

Veel subsidies en leningen

€ 9.000,00 EBB of 106% EBV? Energiebepaarlening of spaargeld inzetten? Wanneer krijg ik welke subsidie? Mantel Advies kent alle mogelijkheden als het gaat om de financiering van duurzaamheidsmaatregelen.

Actieve bijdrage aan beter milieu

Bij het gebruik van energie komt er CO2 vrij, wat het broeikaseffect versterkt. Door energiebesparende maatregelen in een woning wordt de CO2-uitstoot verlaagd en verbetert u het klimaat.

Onafhankelijk advies

Ieder zijn vak: Mantel Advies kijkt naar het financieringsvraagstuk en schakelt [duurzaamheidspartner]  in om voor u een onafhankelijk een duurzaamheidsrapport te maken. Wij zijn dus geen verkopers van deeloplossingen, maar geven een totaaladvies en zoeken daar de beste installatiepartners tegen de scherpste prijs bij.

Totaal ontzorgd

We nemen naast het advies ook de rompslomp rondom begeleiden, installeren en subsidies voor onze rekening. We blijven uw enige aanspreekpunt gedurende het hele proces.